(no subject)

From: Liger-dc (liger_dc@yahoo.com)
Date: Tue Jul 03 2001 - 08:02:28 PDT

  • Next message: Liger-dc: "UDP port not listening.."

    Nov 2 08:52:07 localhost cflowdmux[30571]: [I] cflowdmux (version cflowd-2-1-b1) started.
       Nov 2 08:52:07 localhost cflowdmux[30571]: [I] created 1052672 byte packet queue shmem segment
    {CflowdPacketQueue.cc:247}
       Nov 2 08:52:07 localhost cflowdmux[30571]: [I] attached to 1052672 byte packet queue at
    0x40119000
       Nov 2 08:52:07 localhost cflowdmux[30571]: [I] created semaphore: id 2049
       Nov 2 08:52:07 localhost cflowdmux[30571]: [I] set UDP recv queue to 261040 bytes for fd 4
    (port 2057)
       Nov 2 08:52:07 localhost cflowd[30579]: [I] cflowd (version cflowd-2-1-b1) started.
       Nov 2 08:52:07 localhost cflowd[30579]: [I] got semaphore: id 2049
       Nov 2 08:52:07 localhost cflowd[30579]: [I] attached to 1052672 byte packet queue

    This is an example that someone posted to the mailing list. When I run cflowd I get a semaphore id
    0. Is this a problem? I am not getting any flows and I'm wondering if this might be to blame?

    =====
    Edson Manners
    Academic Computing & Networking Services
    Florida State University

    __________________________________________________
    Do You Yahoo!?
    Get personalized email addresses from Yahoo! Mail
    http://personal.mail.yahoo.com/

    --
    cflowd mailing list
    cflowd@caida.org
    



    This archive was generated by hypermail 2b29 : Tue Jul 03 2001 - 08:16:44 PDT